Coach&Co

 

Ik werk met een integrale werkwijze en evidence based coachingsmethodieken.

Vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit.

Opdrachtgevers

Universiteit Maastricht en MUMC+
APG Heerlen/Amsterdam
Stg. Trajekt, ondernemen in welzijn
Hoge School Zuyd
SITECH
Philzuid

Meandergroep
Gemeente Maastricht
Atrium Medisch Centrum
Mosameat
Gemeente Heerlen
Challenge and Support Medici NL
Openbaar Ministerie
Steinerbos
Annadal kliniek
DHL
Hennes en Mauritz (H&M)
Bouwbedrijven Jongen
Distro transport
Cicero Zorggroep
Humankind
Cita Verde
Rode Kruis
Historisch Museum Maastricht

Wie is Coach&Co?

Mijn naam is Daan Wierenga-van IJzendoorn, geboren te den Helder in 1967.

Mijn loopbaan ben ik in 1986 gestart als algemeen verpleegkundige met specialisatie psychiatrie. Daarna werkzaam als wijkverpleegkundige en binnen de palliatieve thuiszorg in Amsterdam en Maastricht.

Na mijn bijscholing medische antropologie en niet westerse sociologie, heb ik vanaf 1990 15 jaar gewerkt als internationaal projectleider binnen HIV/AIDS projecten en hoger onderwijs, in Ghana (Min. Buitenlandse zaken/UNAIDS), Zuid Afrika en India (Universiteit Maastricht). Na mijn opleiding voor counselor en coach, ben ik in 2006 gestart met mijn zelfstandige onderneming: Coach&Co, integrale coaching en training te Maastricht.

Als gecertificeerd NOBCO/EMCC/IFC-snr. coach werk ik vanuit de ethische beroepscode, met een holistisch mensbeeld, een integrale werkwijze en met inzet van een groot scala aan coachingmethodieken, in samenwerking met diverse collega’s in het hulpverleners-werkveld. Ik ben getraind als integrale coach en draag graag bij aan optimale veerkracht en leiderschap van mens, team en organisatie. Ik begeleid (integrale) intervisiebijeenkomsten en train teambuildingsvaardigheden voor teams. Ik verzorg leiderschapstraining voor directie, leidinggevenden en managers. Ik ben gespecialiseerd in systemisch opstellingswerk (familie, organisatie en gezin) en als equi-assisted coach. Ik organiseer lezingen, workshops en cursussen over integrale coaching, leiderschapsvaardigheden en systemisch opstellingswerk. Ik organiseer retraites Natuurlijk Leiderschap.

U kunt Coach&Co ook benaderen voor gesprekleider/dagvoorzitterschap.

Als coach biedt ik graag een luisterend oor, werk ik met een groot scala aan body-mind coachingmethodieken en biedt ik  optimale ontwikkelingsruimte voor de cliënt. Ik werk vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit. Als gecertificeerd senior NOBCO-coach sta ik voor veiligheid,  kwaliteit en resultaat binnen een veilige en plezierige werkrelatie tussen coach en cliënt.

 Waarom Coach&Co ?

Coach&Co ziet duurzame veerkracht en persoonlijk leiderschap als belangrijkste pijlers voor sociale autonomie en welbevinden van mens, organisatie en samenleving.

Sociale autonomie vraagt duidelijke keuzes om je leven/werk vorm te kunnen geven waarbij zelfbewustzijn, zelfkennis, zelfsturing en sociale vaardigheden van groot belang zijn.

Coach&Co coacht met menselijke maat: optimale integratie van lichaam en geest; voelen, denken en handelen afgestemd op de sociale leef,- en werkomgeving van haar cliënten.

Coach&Co coacht en traint mens, teams en organisaties rondom vragen als:

Wie ben ik, wat kan, ik, wat wil ik en hoe bereik ik gewenst resultaat in verbinding met mijn werk,-en leefomgeving?

Wat zijn daarbij mijn aandachtpunten en mogelijkheden?

Coach&Co geeft de klant ruimte om op verhaal te komen.

Coach&Co coacht vanuit het ” het hier en nu” en blikt indien nodig terug op het verleden met focus op de toekomst.

Coach&Co werkt praktijkgericht en is met de klant op zoek naar realistische doelen en creatieve mogelijkheden voor duurzame inzetbaarheid.