Coach&Co

Ik werk met een integrale werkwijze en evidence based coachingsmethodieken.

Vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit.

Opdrachtgevers

Universiteit Maastricht en MUMC+
Deloitte Maastricht
Stg. Trajekt, ondernemen in welzijn
Hoge School Zuyd
SITECH/DSM 
Medireva
Thuisorganisatie Privazorg Maastricht & Maas en Heide
Gemeente Maastricht
Zuyderland Ziekenhuis Sittard Heerlen
Stichting Mosa Lira
Gemeente Heerlen
APG/ABP Pensioenfonds
Kindergeneeskunde MUMC+/Universiteit Amsterdam
Openbaar Ministerie Den Haag/pakket Maastricht
Distro transport
Human Capital Care Arbodienst
Steinerbos

DHL 

Wie is Coach&Co?

Mijn naam is Daan Wierenga-van IJzendoorn, geboren te den Helder in 1967.

Mijn loopbaan ben ik in 1986 gestart als algemeen verpleegkundige, in de wijkverpleging en binnen de palliatieve thuiszorg in Amsterdam en Maastricht.

Na mijn studie Antropologie en Sociologie, heb ik vanaf 1990 15 jaar gewerkt als internationaal projectleider binnen HIV/AIDS projecten en hoger onderwijs, in Ghana (Min. Buitenlandse zaken/UNAIDS), Zuid Afrika en India (Universiteit Maastricht). Na mijn opleiding voor counselor en coach, ben ik in 2006 gestart met mijn zelfstandige onderneming: Coach&Co, coaching en training te Maastricht.

Als gecertificeerd NOBCO/EMCC-snr. coach werk ik vanuit de ethische beroepscode, met een integrale werkwijze en met evidence based coachingsmethodieken. Ik ben getraind als reïntegratie,- en loopbaancoach, in begeleidde intervisie, teamvaardigheden voor teams, leiderschapstraining voor managers, systemisch werk (incl. met inzet van paarden) en coaching bij AD(H)D,- burnout en stress-symptomen. Ook voor persoonlijke vragen of thema’s binnen relaties kunt u bij Coach&Co terecht.

U kunt Coach&Co ook benaderen voor gesprekleider/dagvoorzitterschap.

Als coach biedt ik graag een luisterend oor, werk ik met een groot scala aan coachingsmethodieken en biedt ik onvoorwaardelijke ontwikkelingsruimte voor de cliënt. Ik werk vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit. Als gecertificeerd senior NOBCO-coach sta ik voor veiligheid,  kwaliteit en resultaat binnen een plezierige werkrelatie tussen coach en cliënt.

 Waarom Coach&Co ?

Coach&Co ziet duurzame vitaliteit en zelfredzaamheid als belangrijkste pijlers voor het welbevinden van mens, organisatie en samenleving.

Zelfredzaamheid vraagt zelfkennis en duidelijke keuzes om je leven/werk vorm te kunnen geven waarbij zelfkennis, zelfvertrouwen, zelfsturing en sociale vaardigheden van groot belang zijn.

Coach&Co coacht met menselijke maat: optimale balans tussen voelen, denken en handelen afgestemd op de sociale leef,- en werkomgeving van haar cliënten.

Coach&Co coacht en traint mens, teams en organisaties rondom vragen als:

Wie ben ik, wat kan, ik, wat wil ik en hoe bereik ik gewenst resultaat in verbinding met mijn werk,-en leefomgeving?

Wat zijn daarbij mijn aandachtpunten en mogelijkheden?

Coach&Co geeft de klant ruimte om op verhaal te komen.

Coach&Co coacht vanuit het ” het hier en nu”, blikt indien nodig terug op het verleden en focust op de toekomst.

Coach&Co werkt oplossingsgericht en is met de klant op zoek naar realistische doelen en duurzame mogelijkheden voor duurzame vitaliteit en inzetbaarheid.