Coach&Co

Ik werk vanuit een holistische mensvisie, op een integrale werkwijze en met evidence based coachingsmethodieken.

Vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit.

Opdrachtgevers

Universiteit Maastricht en MUMC+
Deloitte Maastricht
Stg. Trajekt, ondernemen in welzijn
Hoge School Zuyd
SITECH/DSM 
Medireva
Thuisorganisatie Privazorg Maastricht & Maas en Heide
Gemeente Maastricht
Zuyderland Ziekenhuis Sittard Heerlen
Stichting Mosa Lira
Gemeente Heerlen
APG/ABP Pensioenfonds
Kindergeneeskunde MUMC+/Universiteit Amsterdam
Openbaar Ministerie Den Haag/pakket Maastricht
Distro transport
Human Capital Care Arbodienst
Steinerbos

DHL 

Wie is Coach&Co?

Mijn naam is Daan Wierenga-van IJzendoorn, geboren te den Helder in 1967.

Mijn loopbaan ben ik in 1986 gestart als algemeen verpleegkundige, daarna in de wijkverpleging en binnen de palliatieve thuiszorg in Amsterdam.

Na mijn studie Antropologie en Sociologie, heb ik vanaf 1990 15 jaar gewerkt als internationaal projectleider binnen HIV/AIDS projecten en hoger onderwijs, in Ghana (Min. Buitenlandse zaken/UNAIDS), in Zuid Afrika en India (Universiteit Maastricht). Na mijn opleiding voor counselor en coach, ben ik in 2006 gestart met mijn zelfstandige onderneming: Coach&Co, coaching en training te Maastricht.

Ik werk nauw samen met bedrijfsartsen, HR-medewerkers en zakelijke opdrachtgevers uit diverse sectoren.

Als gecertificeerd NOBCO/EMCC-snr. coach werk ik vanuit de ethische beroepscode, met een integrale werkwijze en met evidence based coachingsmethodieken. Ik ben getraind als reïntegratie,- en loopbaancoach, begeleid intervisie, train teamvaardigheden en leiderschapstraining voor managers. Ik ben opgeleid als systemisch coach (incl. met inzet van paarden) en als coach bij AD(H)D,- burnout en langdurige stress-symptomen. Ook voor persoonlijke vragen of thema’s binnen relaties kunt u bij Coach&Co terecht.

Sinds 2019 neem ik deel aan onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam naar de effectiviteit van coaching bij kinderartsen en specialisten.

U kunt Coach&Co ook benaderen voor gesprekleider/dagvoorzitterschap.

Als coach biedt ik graag een luisterend oor, werk ik met een groot scala aan coachingsmethodieken en biedt ik onvoorwaardelijke ontwikkelingsruimte voor de cliënt. Ik werk vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit. Als coach/trainer sta ik voor veiligheid,  kwaliteit en resultaat binnen een plezierige werkrelatie tussen coach en cliënt.

 Waarom Coach&Co ?

Coach&Co ziet veerkracht en zelfredzaamheid als belangrijkste pijlers voor het welbevinden van mens, organisatie en samenleving.

Veerkracht en zelfredzaamheid vraagt zelfkennis en duidelijke keuzes om je leven/werk vorm te kunnen geven waarbij zelfkennis, zelfvertrouwen, zelfsturing en sociale vaardigheden van groot belang zijn.

Coach&Co coacht met een holistische mens-visie en stemt af op de sociale leef,- en werkomgeving van haar cliënten.

Coach&Co geeft de klant ruimte om op verhaal te komen. Coach&Co coacht vanuit het ” het hier en nu”, blikt indien nodig terug op het verleden en focust op mogelijkheden in de toekomst.

Coach&Co werkt oplossingsgericht en is met de klant op zoek naar realistische doelen en duurzame mogelijkheden voor versterking van vitaliteit, veerkracht en duurzame inzetbaarheid.