Coach&Co

Wie is Coach&Co?

Mijn naam is Daan Wierenga-van IJzendoorn, geboren te den Helder in 1967. Mijn loopbaan ben ik gestart binnen de gezondheidszorg, als algemeen verpleegkundige, in de wijkverpleging en binnen de palliatieve thuiszorg in Amsterdam en Maastricht. Na mijn studie Medische Antropologie en Sociologie, heb ik 15 jaar gewerkt als internationaal projectleider binnen HIV/AIDS projecten (UNAIDS) en hoger onderwijs,(Universiteit Maastricht),in Ghana, Zuid Afrika en India. Na mijn opleiding voor counselor en coach, ben ik in 2006 gestart met mijn zelfstandige onderneming: Coach&Co, coaching en training te Maastricht.

Als gecertificeerd NOBCO/EMCC-coach coach en train ik particulieren en werknemers, managers en teams in alle sectoren. Ik werk vanuit de ethische code en ik ben getraind in reïntegratie,- en loopbaancoaching, begeleidde intervisie, teamvaardigheden voor teams, leiderschapstraining voor managers, systemisch werk (incl. paard en coaching) en coaching bij concentratievragen zoals AD(H)D,- burnout en stress-symptomen. Ook voor persoonlijke vragen kunt u bij Coach&Co terecht. U kunt Coach&Co ook benaderen voor gesprekleider/dagvoorzitterschap.

Als coach en trainer bied ik graag een luisterend oor, werk ik met een groot scala aan coachingsmethodieken en bied ik een creatieve ontwikkelingsruimte voor de cliënt. Ik werk vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit. Met Coach&Co sta ik voor vitaliteit, authenticiteit en duurzame zelfredzaamheid van werknemers binnen een plezierige werkrelatie tussen coach/trainer en cliënt.

 

Visie en Missie

Coach&Co ziet vitaliteit en duurzame zelfredzaamheid als belangrijkste pijlers voor het welbevinden van mens, teams, organisatie en samenleving. Zelfredzaamheid vraagt duidelijke keuzes om je leven vorm te kunnen geven waarbij zelfkennis, zelfvertrouwen, zelfsturing en sociale vaardigheden van groot belang zijn. Coach&Co coacht met menselijke maat: optimale balans tussen voelen, denken en handelen afgestemd op de sociale context van haar cliënten.

  • Coach&Co coacht en traint mens, teams en organisaties rondom vragen als:  Wie ben ik, wat kan, ik, wat wil ik en hoe bereik ik gewenst resultaat? Wat zijn daarbij mijn aandachtpunten en mogelijkheden binnen de context waarin ik leef en werk?
  • Coach&Co geeft de klant ruimte om op verhaal te komen.
  • Coach&Co coacht vanuit het ” het hier en nu” en blikt indien nodig terug op het verleden.
  • Coach&Co werkt oplossingsgericht en is met de klant op zoek naar realistische doelen en duurzame mogelijkheden voor de toekomst.

Ik werk vanuit innerlijke rust, zorgvuldigheid en professionaliteit.

Opdrachtgevers

Universiteit Maastricht
Academisch Ziekenhuis Maastricht
Deloitte Maastricht
Stg. Trajekt, ondernemen in welzijn
Hoge School Zuyd
Thuisorganisatie Privazorg Maastricht & Maas en Heide
Gemeente Maastricht
Atrium Medisch Centrum
Stichting Mosa Lira
Gemeente Heerlen
Vesteda Maastricht
Sekisui Alveo BV Roermond
Flynth
Vroedvrouwenschool Maastricht
Hoge School Zuyd
Cultuur en Ondernemen Amsterdam
Bouwbedrijven Jongen
Heidelberg Cement Brussel/Maastricht
Cicero Zorggroep
Basisschool Maurice Rose
Basisschool Kennedyschool
Cita Verde
Rode Kruis
Historisch Museum Maastricht