Testimonials

Ik heb geleerd mijn overtuiging vanuit mijn familiebedrijf “De zaak overeind houden” naar een effectieve werknemer in loondienst om te buigen: Dank Daan!

GH Leidinggevende Sittard 2018


“De persoonlijke en professionele aanpak van Coach&Co heeft me overtuigd van mijn kwaliteiten en heeft mijn zelfvertrouwen versterkt. De laatste sessie met Paardencoaching was zo indrukwekkend.”

IvG Manager Onderwijs Maastricht 2015-2016


“Daan je hebt ons inzicht gegeven in de oorsprong van het probleem waar we dagelijks mee te maken hadden. Je hebt ons de juiste tools aangereikt die we als team nodig hadden. Een mooie aanvulling op het teamtraject was de workshop met de paarden. We hebben veel geleerd en hebben er een geweldig gevoel aan over gehouden. Bedankt en we kunnen door.”

T.Team Maastricht 2018

” Ik heb van deze driedaagse Paardenmiddel  Natuurlijk Leiderschap veel bijgeleerd. Ik kijk er met een zeer positief en mooi gevoel naar terug. Het heeft me echt deugd gedaan. Jouw zijn en luisterend oor hebben me een andere (positieve) kijk gegeven op mezelf en anderen. Wat ik van je heb meegekregen ga ik zeker toepassen. Ik dank je voor deze mooie ervaring.

MV juni 2019


” Ik heb de enorme persoonlijke professionaliteit van Coach&Co enorm gewaardeerd”

Mw J. S. Teamleider Maastricht


“Na het coachingstraject heb ik als medisch specialist veel meer ontspanning in mijn werk. Ik heb mijn gevoel en verstand meer in evenwicht waardoor ik niet krampachtig hoef te presteren, maar vanuit ontspanning kan werken en daardoor ik beter presteer”

Dhr S. Kindergeneeskunde AZM